- Előnyök >>
- Sörfogyasztás      kedvező áron>>
- Szórakoztató >>
 

Termékeink


Házi Sörkészítő Készlet

A Házi Sörkészítő Készlet (a szett), minden olyan eszközt tartalmaz, amely szükséges ahhoz, hogy Ön a saját otthonában kizárólag természetes anyagokból, kiváló minőségű sört készíthessen. A készlet maláta sűrítményt nem tartalmaz, ezt Önnek kell egyidejűleg megrendelnie (megvásárolnia). Szabadon választhat Társaságunk alább szereplő maláta sűrítmény kínálatából!

A Házi Sörkészítő Készlet tartalma:

1 db 30 literes műanyag erjesztő tartály, tetővel, tömítéssel;
1 db Csap;
1 db Műanyag keverőkanál;
1 db Palackozó segéd (tömlő);
1 db Kotyogó;
1 db Hőmérő;
1 db Tömítőgyűrű;
1 db Hydrométer;
1 db Mérőhenger;
1 db Fertőtlenítő szer;
1 db Mosókefe;
250 g Erjesztő cukorka;
1 db Koronazáró készülék;
50 db Koronazár;
Grafic
picture
1 db Kézikönyv, (Használati Útmutató magyar nyelvű);
  Maláta sűrítményt nem tartalmaz!

 

 

SPEIDEL Braumeister sörfőző berendezés:

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson a termékekre.
Braumeister_20 Braumeister_50 Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Braumeister_20 - Braumeister_50

A SPEIDEL sörfőző készülékek közül Társaságunk 2 típust forgalmaz. E készülékekkel automatikus szabályo-zással végezhető a sörlé készítése, amelyet a fenti erjesztő tartály alkalmazásával erjeszthet meg a sörmester. Az elektromos fűtésű készülékek keringető szivattyút tartalmaznak, így a sörlé folyamatos keveréséről nem kell gondoskodni. Egyszerűen tarthatóak a sör készítés technológiájánál megkövetelt hőlép-csők. Különböző elektromos teljesít-ménnyel rendelkező készülékek 25 és 55 liter sörlé főzésére alkalmasak.

 

 • SPEIDEL "Braumeister" 20 liter (Hobby);
 • SPEIDEL "Braumeister" 50 liter (Home).

Wheat Beer

 

További információkért kérjük, látogassa meg az alábbi web oldalt!

Speidel Braumeister

www.speidel-braumeister.de

 

BIELMEIER sörfőző szet:

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson a termékekre.
Bielmeier BHG 400 Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Bielmeier Brewing System BHG 400 Set

Társaságunk a Bielmeier sörfőző szet forgalmazója. A Bielmeier sörfőző szet alkalmas a sörlé kontrollált főzésére a beépített hőfok-szabályozó és időkapcsoló segítségével. A szet több elemet tartalmaz, amelynek minden eleme külön is megrendelhető.

A hőfokszabályozós elektromos berendezés nem csak sörfőzésre alkalmas, hanem a háziasszonyok befőzésre is sokrétűen használhatják.

A szet egyik eleme a saválló erjesztő tartály, amely fedele békazáras így egyszerűbben lezárható a tartály.

 

A rendeléssel kapcsolatos további részletes információk elérése érdekében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot társaságunkkal!

 

Wheat Beer

 

Részletesebb információkért kérjük, látogassa meg az alábbi web oldalt!

Bielmeier_logo

http://www.bielmeier-hausgeraete.com/

 

A SPEIDEL és BIELMEIER termékek esetében kizárólag előzetes megrendeléssel és előleg fizetéssel tudjuk teljesíteni a szállítást!

***

 

picture

Az alábbiakban felsorolt malátasűrítmények (un. kitek) "standard" élesztőt tartalmaznak. Ezért élesztőt rendelni nem szükséges!

picture

 

A Muntons Prémium sorozat

A Muntons Prémium sorozata a legrégibb, legnépszerűbb, tradicionális maláta sorozat, amelyet az Angol házisörkészítés kezdete óta folyamato-san gyártanak. Az előállításával kapcsolatos recept szándékosan nem változott e sorozat vonatkozásában a kezdetek óta, amikor is az 1970-es évek elején először kifejlesztették. A hatalmas örökségre és az elért eredményekre alapozzák a Prémium sorozat sikerét.
A Prémium sorozat magába foglalja a világ sörféleségeit:

 • American Style Light Beer;
 • Canadian Style Beer;
 • Scottish Style Heavy Ale;
 • Old Ale stb.

A Prémium sorozat a házi sör készítő számára lehetővé teszi az ismerkedést a világ különböző tájain kedvelt sörfajtákkal, azok ízeivel. Ezt a kísérletezést a saját otthonában teheti, gazdaságosan és élvezhetően.

Társaságunk ebből a sorozatból az alábbi 10 kiváló terméket forgalmazza jelenleg, 1,5 kg-os kiszerelésben:

 • Premium Lager;
 • Premium Bitter;
 • Premium Pilsner;
 • Premium Irish Style Stout;
 • Premium Midland Mild Ale;
 • Premium Mexican Cerveza (Kukorocasör);
 • Premium Scottish Style Heavy Ale;
 • Premium Canadian Style Beer;
 • American Style Light Beer.

A Muntons Prémium sorozata teljes egészében komlózott malátából készül. Semmilyen alacsonyabb rendű pótanyagot, vagy olcsó helyettesítő terméket (pl.: árpa szirup) nem használnak a gyártás folyamán.
Egyetlen egy figyelemre méltó kivétel mégis van - az American Style Light Beer. Ahhoz, hogy ennek a típusú népszerű sörnek fokozhassák a könnyű, finom karakterét szükséges néhány % folyékony cukor adagolása. Ez az egyetlen általuk gyártott sör a széles Muntons termékek között, amely más alapanyagot is tartalmaz, mint 100% komlózott malátasűrítményt.

 

A Muntons Connoisseurs sorozat

A Muntons Connoisseurs ("Műértő") sorozata különleges malátasűrítményeket tartalmaz, melyeket  erős, testes sörök készítésére alakítottak ki, egyben versenyeztetve e sorozatban a világ különféle sörtípusait.

Mindegyik doboz 1.8 kg,  100% komlózott malátasűrítményt tartalmaz azzal a közös jellemvonással, mint mindegyik Muntons házisör készítésére alkalmas termék, hogy a gyártás folyamán nem használnak semmilyen olcsó árpaszirupot.  A „Connoisseurs” sorozattal mindenki megtapasztalhatja a legszenzációsabb ízeket beleértve  a búza sört, amely a legfinomabb német „Weizen” típusú söröket modellezve készült; a jellegzetes bajor „Bock” sört, amely barna ászok sör; vagy a Yorkshire Bitter-t, amely egy klasszikus testes, komlózott erős sör; és ezen felül a különféle stílusú sörök széles skáláját.

A Connoisseurs sorozat a házisör készítőnek esélyt ajánl egy kiváló testes, zamatos sör készítésére, kitűnő élvezeti értékek mellett.

Társaságunk ebből a sorozatból az alábbi 6 igen népszerű terméket forgalmazza jelenleg, 1,8 kg-os kiszerelésben:

 • Connoisseurs Bock Bier;
 • Connoisseurs Wheat Beer (Búzasör);
 • Connoisseurs Yorkshire Bitter.
 • Connoisseurs Nut Brown Ale;
 • Connoisseurs India Pale Ale;
 • Connoisseurs Traditional Bitter;
 • Connoisseurs Export Stout.

 

A Muntons Gold sorozat

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson a színes termékekre.
Highland Heavy Ale Old English Ale Dockland Porter Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Gold Dockland Porter - Gold Old English Ale - Gold Highland Heavy Ale

A Muntons Gold sorozata általában 2x 1.5 kg-os malátasűrítményeket tartalmaz, amelyből szintén 23 liter (46 üveg) sör készíthető. E sorozat elemeivel a Muntons cég a német sörtisztasági törvénynek kíván eleget tenni, azaz csak maláta az erjedő komponens ezekben a sörkészítményekben. Ebből a sorözatból három típusú ale-t kínálunk a különleges sörök kedve-lőinek.

 

 

 

 • Gold Dockland Porter;
 • Gold Old English Bitter Ale;
 • Gold Highland Heavy Ale;
 • St. Peter's Ruby Red Ale.

 

Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Komló Ruby Red Ale Wheat Beer Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

St.Peter's Ruby Red Ale

A Dukátus Kft. az elmúlt esztendőkben fokozatosan vezette be a Muntons termékeket a hazai piacra. Ez a Kit a St. Peter's Suffolk-i sörgyár terméke, amelyet szívesen ajánljuk a kedves házi sörmestereink figyelmébe. A karácsonyi szezon alatt többen már elkészítették és megkóstolták a St. Peter’s Ruby Red Ale rubin színű italt.
Nagy sikert aratott ez a különleges sör, mely alapanyagát szintén a Muntons Suffolki gyárában állítják elő. Társaságunk a közeljövőben ú-jabb típusokat is tervez beszerezni.

 

 

A Muntons Premium Gold sorozat

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson a színes termékekre.
Smugglers Special Old Conkerwood Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Old Conkerwood Black Ale - Santas Winter Warmer - Smugglers Special Premium Ale

A Muntons Premium Gold sorozata általában 2x 1.8 kg-os malátasűrít-ményeket tartalmaz, amelyből a szokásos 23 liter (46 üveg) sör készíthető. E sorozat elemeivel a Muntons cég a német sörtisztasági törvénynek kíván eleget tenni, de a legkiválóbb alapanyagokat használva az előállításához. Jelenleg a házi sörkészítés alapanyagainak a piacán ez a legkiválóbb termék. Ebből a sorozatból jelenleg három sört kínálunk az exta finom, különleges sörök kedve-lőinek.

 • Old Conkerwood Black Ale;
 • Santas Winter Warmer;
 • Smugglers Special Premium Ale;

 

 

A Woodforde's sorozat

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson a színes termékekre.
Woodfordes Range Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Woodforde's Headcracker - Woodforde's Nelson's Revenge - Woodforde's Wherry

Wherry Nelson's Revenge Headcracker Nelson's Revenge

A Woodforde's termékek a tradícionális Norfolk-i Ale-k ízvilágát eleveníti fel. A Muntos cég malátáiból ez a gyár már évtizedek óta kíváló söröket készít. A forgalmazott kit-ek 2 doboz 1.5 kg-os sűrítményt tartalmaznak, de nem mindegyik kitből készíthető el a szokásos 23 liter (40 pint) mennyiségű sör. Így testesebb, ízletesebb sörök állíthatók elő, mint a korábban ismert maláta sűrítményekből. A Woodfordee's termékek az angol sörversenyeken rendre díjat nyernek. A legismertebb dínyertes sör a Wherry, amely többszörös angol bajnok. Társaságunk e termékek közül 3 típust kínál jelenleg.

 

 • Woodforde's Headcracker (24 pint);
 • Woodforde's Nelson's Revenge (36 pint);
 • Woodforde's Wherry (40 pint).

További információkért kérjük, látogassa meg a www.woodfordes.co.uk web oldalt.

 

 

Természetes adalékok

Komló

A Muntons termékek a gyártási technológia során már komlózottak, amelyet a keserűség mérőszáma is mutat (EBU). Az egyéni izléseknek azonban ez nem minden esetben felel meg. Ezért praktikus okokból a plussz komló hozzáadását is biztosítani kell, amely segítségével a zamat, aroma és a keserűség az egyéni ízlésnek megfelelően alakítható.

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Komló Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Hallertau Hersbrucker - Hallertau Magum - Hallertau Perle

Hallertau_PerleHallertau_Hersbrucker Wheat Beer Hallertau Magnum

Az általunk forgalmazott komlók

 • Hallertau Hersbrucker;
 • Hallertau Magnum;
 • Hallertau Perle;

egyszerűen alkalmazhatóak a filteres tasakok sgítségével. A kb. 12 g mennyiségű kíváló aromakomlót tartalmazó filteres tasakot 10 percig 2 dl forróvizben áztatjuk és az élesztő bekeverése előtt a sörcefréhez adjuk. Ezzel a módszerrel zamat és aroma anyagokat oldhatunk ki a komló pelletből. 2dl vízben történő 35- 45 perces forralással pedig a keserűséget eredményező savak oldódnak ki, így a sör keserűsűége növelhető. A filteres tasakot az erjedés befejezéséig az erjesztőtartályban kell hagynia.

 

Spraymalt

A Muntons malátasűrítmények maláta tartalma a házisörök készítésére ideális. A maláta tartalom növelésével azonban újabb ízkombinációkat állíthatunk elő. Ennek megvalósítása a 0,5 kg-os Spraymalt csomagok felhasználásával történik. A Muntons cég ezzel a termékével a legnagyobb szabadságfokot adta a házi sör készítői számára, hogy valóban személyre szólóan készíthessenek olyan söröket, amelyek a saját ízlésüknek a lehető legjobban megfelel. Egyszerű adagolása és vitathatatlan sörminőségjavító hatása miatt nagyon közkedveltek a Spraymalt-ok különböző változatai. Hazánkban is népszerűvé vált, a korábban általunk forgalmazott, "Light" típusa.

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza Spraymalt Hopped Light Wheat Beer Spraymalt Dark Spraymalt Light Spraymalt Medium

Spraymalt Light  Spraymalt Medium  Spraymalt Dark   Spraymalt Hopped Light

A Dukátus Kft.-től megrendelhető Spray-maláták egy sorozat elemei. Társaságunk csak 4 típust forgalmaz ezekből a termékekből. A "Light" (vilá-gos), a "Medium" (közepes) és a "Dark" (sötét) verziót ajánjuk a maláta íz fokozására, amely valamennyi folyé-kony maláta sűrítmény esetében alkalmazható. A "Light" (világos) Spray-maláta komlózott (hopped) verziója is szerepel a kínálatunkban. Felhaszná-lása hasonló a fémdobozokban található maláta sűrítményekhez, azzal együtt kell összekeverni a sörlé készítése során.

A Spraymalt adagolásával készült sörök testesebbek, nagyobb szárazanyag tartalommal bírnak, így kemény hab képződik és azt hosszabb ideig is tartják meg. A komlózott változat nagy előnye, hogy a komló íz fokozására is alkalmas egyidejűleg! Igazán élvezetes, zamatos söröket készíthetnek a sörtípusokhoz alkalmasan megválasztott Spray-malátákkal a vállalkozó és kisérletező kedvű vásárlóink.

Malátamagok

A Muntons malátasűrítmények maláta tartalmának növelésére, így a maláta zamat további fokozására ajánljuk a különféle malátamagokat. Társaságunk az alábbi termékeket forgalmazza 5 kg-os (két típus esetén 1 kg-os) kiszerelésben a Weyermann gyár maláta-termékei közül:

 • Pilseni típusú;
 • Wiener típusú;
 • Müncheni típusú;
 • Smoked (füstös);
 • Caraamber;
 • CARAMÜNICH;
 • Carafa malátákat.

A malátamagok alkalmazásával a házi sör készítői számára újabb lehetőség adódik, a recepturák változtatására. amelyek a saját ízlésüknek a lehető legjobban megfelel. A forgalmazott típusok karakteresen befolyásolják a sörlé ízét, zamatát, majd a készített sör minőségét hatásosan befolyásolják.

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza Gold yeast Wiener Carafa Münich Caraamber Caramünich Smoked Pilseni Wheat Beer

Pilseni- Wiener - Münich - Smoked - Caraamber - Caramünich - Carafa

Társaságunktól megrendelhető maláta-magok felhasználásával kapcsolatban a hírleveleinkből tájékozódhatnak majd a haladó házi sörmesterek. A főzet készítése egyszerű körülmények között megoldható, ha kellő figyelmet fordítunk a technológiai lépések betartására. A részben malátamagok őrlésével és főzésével készült sörök jóval testesebbek, jóval nagyobb száraz-anyag tartalommal bírnak, így kemény hab képződik. Valóban csak a haladó szintet elért vásárlóinknak ajánjuk a sörlé készítésének ezt a "vegyes" módszerét.

További információkat e termékekkel és felhasználásukkal kapcsolatosan a www.weyermann.de  web oldalon olvashatnak!

Élesztő

A Muntons és Woodforde's termékek mindegyike tartalmaz élesztőt.

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Komló Wheat Beer Standard yeast Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Standard élesztő

Az élesztő a maláta sűrítmények fehér dobozfedele alatt található, amely minden esetben standard száraz sörélesztő. Az általunk forgalmazott sörélesztők alkalmazása a Muntons termékek esetében több évtizedes múltra tekint már vissza. A Standard élesztő a legelterjedtebb és általánosan használt sörélesztő. A sörlében levő komplex cukrok erjesztésére kiválóan alkalmas. Standard élesztőt csak a maláta sűrítményekkel együtt forgalmazunk, külön nem vásárolható meg!

 

 

 

Ezen kívűl Társaságunk az alábbi típust ajánlja:

 • Muntons Gold Élesztő.
Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Komló Wheat Beer Gold yeast Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Muntons Gold élesztő

A Gold változat előnye a gyors rehidratálódás és az erjedés gyors elindítása. A Gold élesztő legkedvezőbb tulajdonsága, hogy zselés csapadékot képez az erjesztő tartály és a sörös üveg alján. Igy palackozáskor nem keveredik fel az élesztő üledék és gyorsabban tisztul le a sörünk. Nem elhanyagolható szempont, hogy a sörös üveg alján keletkező élesztő üledék is zselésen összeáll. Annak tudatában tölthetünk ki egy üveg sört, hogy élesztőüledék mentesen, kristály tisztán kínálhatjuk és fogyaszthatjuk a saját sörünket.

 

 

A sör készítéséhez szükséges segédanyagok

A segédanyagok minden malátasűrítményhez alkalmazandóak, amelyek a fertőtlenítéshez (sterilizásláshoz), az erjesztéshez és a palackozáshoz szükségesek:

 • Fertőtlenítő szer;
 • Erjesztő cukorka;
 • Koronazár.
Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Crown_cap Carbonat_dropp Wheat Beer Sterilizer Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Fertőtlenítő szer - Erjesztő cukorka - Koronazár

Korábban ezek az anyagok a malátasűrítményekkel együtt kerültek értékesítésre. A malátasűrítmények ára ezek árát is magába foglalta. A legújabb árjegyzékünk már bontásban tartalmazza ezeket az anyagokat . A házi sörmesterek így a saját szükségletük szerint rendelhetik meg a fenti termékeket.

Általában minden egyes adag (23 literes) készítéséhez a segédanyagokat újra kell rendelni.

Abban az esetben, ha a házi sörmester úgy méretezi az erjesztő cukor mennyiségét, hogy kevesebb CO2 gázt tartalmazzon a kész söre, akkor mindig marad néhány szem a következő adag készítésére is.

 

 

Sörfőző cukrok

Grafic
Részletes termékleírásért kattintson az ábrára
Brewing sugar DBS01 Wheat Beer Brewing sugar DBS02 Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

Sörfőző cukor DBS01 - Sörfőző cukor DBS02

Társaságunk a külföldi hobby sörfőzők gyakorlatát követve, a sörfőző cukor termékből 2 típust kíván ajánlani a kedves házi sörmestereknek.

Azokban az országokban, ahol évtizedes hagyományai vannak a házi sörök készítésének, a maláta sűrítmé-nyekből készült sörök általánosan használt adalékanyaga. A sör zamata fokozására és az almaboros (cider) íz elkerülésére a dextróz-maltóz kompo-nensekből álló sörfőző cukorkeverék kiválóan alkalmas.

 • Sörfőző cukor DBS01 ;
 • Sörfőző cukor DBS02 .

Ezek a keverékek egyszerűen adagolhatóak a sörlé elkészítésekor a recept szerint mennyiségben.

 

 

Tároló eszközök

Palackok

Grafic
Magnum Pezsgős Palack
Irish Style Stout Premium Bitter Midland Mild Ale Premium Lager Premium Pilsner Mexican Cerveza

MAGNUM 1.5 liter

Wheat Beer

A sörök másodlagos erjesztéséhez és kondícionálásához Társaságunk ajánlja a szabványos 1.5 literes "Magnum" palackokat. Ezek a palackok alkalmasak a 0,5 literes sörös üvegek kiváltására. Nagyobb térfogatuknak köszönhetően a "retro családisör" hangulatát keltheti, főleg egyedi cimkével ellátva.

A sörös üvegeknél használt koronazárak nem alkalmasak a lezárásukra. A palackokhoz illeszkedő méret: 29 mm. Ezért a palackok zárásához a hagyo-mányos pezsgős dugót és kosarat javasoljuk!

 

 

 
   
Szerződési Feltételek
Adatkezelési nyilatkozat
   
Kapcsolatfelvétel
Készítette: Altusoft Kft.
   
   
Export Stout Nut Brown Ale Yorkshire Bitter Wheat Beer Traditional Bock Bier IPA Bitter